46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

1.līga: "Rēzekne" rezultatīvā mačā pārspēj tukumniekus

Фото: Ritvars Raits
 Vakar komanda.lv 1.līgas 6.kārtas pēdējā spēlē "Rēzekne" ar 4:2 apspēlēja "Tukums 2000", vēsta sportacentrs.com
Pagājušās sezonas 1.līgas vicečempionei "Rēzeknei" sezonas sākums nepadevās - sešās kārtās tikai trīs uzvaras un divi negaidīti zaudējumi pret "Smilteni" un "Albertu". Šodien mājas spēlē pret "Tukums 2000" obligāti vajadzēja uzvarēt, lai kaut nedaudz atgūtos tabulā.

38.minūtē vadību ieguva tukumnieki, taču ne tikai nespēja uzvarēt puslaiku, bet pat paguva nonākt zaudētājos (1:2). Savukārt 2.puslaika pašā sākumā "Rēzeknes" futbolists Dmitrijs Borisovs guva savus otros vārtus mačā, panākot 3:1.Tuvāk par divu vārtu starpību "Tukums 2000" vairs netika - 4:2 rēzekniešu uzvara.
 
Pēc šodienas uzvaras "Rēzekne" pacēlusies uz 5.pozīciju. Nākamajā kārtā rēzekniešiem sarežģīta spēle viesos ar "Audu", kurai ir tikai par diviem punktiem mazāk. Tikmēr "Tukums 2000" vēl viens mačs izbraukumā, šoreiz pret "Staiceles Bebriem", kuriem bilance ir 1-0-6.
 
Vēl nākamajā kārtā "Caramba/Dinamo" izbraukumā spēlēs ar "Preiļiem", "Smiltene" uzņems "Albertu", "1625 Liepāja" mājās cīnīsies ar "Jēkabpili", "Salaspils" tiksies ar AFA "Olaine", "Rīgas Futbola skola" pārbaudīs "Ogres" spēkus, bet līdere "Valmiera" ciemosies pie "Saldus/Brocēni" komandas.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"